Beykoz Güncel, genişleyen ailesiyle yeni döneme hazır!

Beykoz Güncel Haber'in yönetici ve yazarları, yeni yayın dönemi için düzenlenen yemekli toplantıda buluştu.

Tarafsız ve ilkeli yayın anlayışı ile Beykoz yerel basınında kendine özel bir yer edinen Beykoz Güncel Gazetesi,…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beykoz Güncel Haber’in yönetici ve yazarları, yeni yayın dönemi için düzenlenen yemekli toplantıda buluştu.

Tarafsız ve ilkeli yayın anlayışı ile Beykoz yerel basınında kendine özel bir yer edinen Beykoz Güncel Gazetesi, yeni yayın dönemine genişleyen güçlü bir kadro ile ‘merhaba’ dedi.

Beytaş Teras Cafe’de düzenlenen yemekli toplantıya; İmtiyaz Sahibi Fatih Yılmaz, Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Coşkun Çap, Muhabir Burcu Çelik ve Web Tasarımcısı Cihan Bağdatlı katılırken, gazetenin köşe yazarları Süleyman Çalık, Adnan Çeliker, Mesut Demir ile aileye yeni katılan köşe yazarları Erdal Öztürk ve Turgay Sucuoğlu da buluşmada hazır bulundu.

Köşe yazarlarından Yılmaz Işık, Muhammed Küçükkonuklar, Ayşe Nur Kapusuz ve Sueda Muradoğlu ise mazeretlerinden ötürü geceye katılamadı.

Beykoz Güncel Haber İmtiyaz Sahibi Fatih Yılmaz’ın değerlendirmeleriyle başlayan toplantıda, yönetici ve köşe yazarları yeni yayın döneminde yapılacak yeniliklere dair fikir alışverişinde bulundu.

“Çeşitli görüş ve kanaatleri olan sizlerle belirli aralıklarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunacağız.” diyen Fatih Yılmaz, Beykoz’un derdi ile dertlenen kim varsa, kapılarının onlara ardına kadar açık olacağını söylerek duayen gazeteci Erdal Öztürk ve Turgay Sucuoğlu’na da Beykoz Güncel ailesine katıldıkları için teşekkür etti.

Tarafsız ve ilkeli yayın anlayışı ile bölge halkının kısa sürede güvenini kazanan Beykoz Güncel Haber olarak tek amaçlarının Beykoz’a hizmet etmek ve Beykoz’a hizmet edenler ile birlikte olmak olduğunu söyleyen Yılmaz “Yeni dönemde farklı hamlelerle yine hızlı ve güvenilir şekilde Beykoz halkının nabzını tutmaya devam edeceğiz” dedi.

İmtiyaz Sahibi Fatih Yılmaz sözlerinin devamında yeni yayın dönemine dair bazı projelerini yönetici ve yazar kadrosu ile paylaştı.

Beykoz Güncel Haber olarak 2012 yılında bir ilki gerçekleştirerek “Beykoz’un 2011 yılı EN’leri” ni seçtiklerini söyleyen Fatih Yılmaz, bunu bir gelenek haline getirmeyi düşündüklerini ifade etti.

“Yeni dönemde konusunda uzman avukat, mali müşavir ve doktorlar ile birlikte Beykoz halkının hukuk, ekonomi ve sağlık alanlarındaki sorularına anında cevap bulmaya çalışacağız” diyen Fatih Yılmaz, bunun için gerekli olan alt yapıyı kurma çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Fatih Yılmaz, gazete olarak toplumun çeşitli kesimleri ile bir araya gelerek Beykoz’un sorunlarına dair çözümler üreteceklerini de sözlerine ekledi.

“Web sitesinde “Senin Haberin”, “Sizden Gelenler” gibi bölümler oluşturarak mahallelerde “Gönüllü Muhabir”  çalışması başlatacağız” diyen Yılmaz, ay içerisinde Google verilerine göre en çok okunan haberlere ödül vermeyi düşündüklerini söyledi. 

Konuşmasının sonunda bu ve buna benzer diğer projeleri zaman içinde faaliyete geçireceklerini aktaran Fatih Yılmaz toplantının devamında yönetici ve köşe yazarlarının görüş ve önerilerini dinledi.

Beykoz Güncel, genişleyen ailesiyle yeni döneme hazır!
Bizi Takip Edin